Voor kopers

U heeft besloten om een huis te kopen, of u denkt eraan om er een aan te schaffen. U staat aan het begin van een leuke exercitie welke veel voordelen heeft voor u en uw familie.

Het kopen van een woning is een behoorlijke opgave. Er zijn veel dingen om over na te denken. Wanneer is het de juiste tijd op te kopen? Hoe weet ik of dit het juiste huis voor mij is? Hoe weet ik of ik waar voor mijn geld krijgt? Hoe moet ik mezelf behoeden van een miskoop? Worden mijn wensen en interesses echt serieus genomen?

Notitie: om de gids “Hoe koop ik een woning?” te ontvangen vul het formulier onderaan deze pagina in.

We begrijpen de vragen die u heeft, de uitdagingen waar u mee te maken krijgt en de deskundigheid die nodig is om de beste beslissingen te kunnen maken voor een goede aankoop. Terwijl ons team u achter de schermen helpt, helpen we u ook bij het onderzoeken, onderhandelen namens u om ervoor te zorgen dat uw doelen worden behaald

hoe-koop-ik-een-woning[1]We hebben een kopers-gids opgesteld welke we graag met u delen zodat u uzelf goed kan voorbereiden op elke stap in het proces, inclusief:

  1. Het zoeken van een goede hypotheek
  2. Het achterhalen van de werkelijke kosten van het kopen van een woning
  3. Het identificeren van je echte wensen
  4. Hulpmiddelen die je nodig hebt om een woning te onderzoeken.
  5. Tips bij het onderhandelen
  6. Hoe werkt een bouwdepot?
  7. Wat te doen na aankoop van een woning?

Dit is een gratis gids die we hebben opgesteld als aanvulling op onze dienstverlening. Ons doel van deze gids is dat het voor u een waardevol hulpmiddel is. Het zal nooit onze persoonlijke begeleiding vervangen gedurende elke stap van het koopproces maar het is een mooie manier om uzelf te orienteren op waar u mee te maken zult krijgen. Vul het formulier hier onder in om de kopersgids te ontvangen.


[gravityform id=5 name=Gratiskopersgids ontvangen]